Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΜΕΡΙΚΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ

1)Λατρεύω το αλάτι..... (όπως την κόκα αυτοι που την αγαπούν)
2)Σιχαίνομαι το λεμόνι.
3)Μία από τις πιο δυνατές αγάπες της ζωής μου, οχι ερωτική, είναι η γιαγιά μου
4)Η γιαγιά μου, ειναι άνθρωπος ορθής λογικής, απέραντης αγάπης κ τρυφερότητας, οικονομίας κ ψυχραιμίας αλλά κ αθεράπευτη  "λουσού"... βάφαμε νύχια μέχρι κ στο Νοσ/μειο! (παλιά Αθηναία γαρ)
5)Λατρεύω τις Βιτρίνες , ακόμα κ αν είναι Κυριακή.
6)Δεν έχω ούτε μία πιστωτική κάρτα.
7)Πιστεύω ακράδαντα οτι  στο θέατρο περνάνε καλυτερα οι συντελεστές που το απαρτίζουν παρά οι θεατές, εξ ου κ δυσκολα θα πατησω το πόδι μου στις θεατρικές σκηνές (έπαιζα χρόνια σε θεατρική ομάδα) Κανείς δεν ασπάζεται αυτή μου , την άποψη, αλλά δεν με πειράζει καθόλου.
8)Εχω ξοδέψει στην ζωή μου όλη, περί τα 40 ευρώ συνολικά για δίσκο ή cd.
9)Το νύχι του παράμεσου ,του δεξιού χεριού μου, εχει ενα ελάττωμα, επειδή οταν ήμουν μωρό
μ αρεσε να κυλιέμαι στα πατώματα.... (τώρα το κάνω μόνο για λόγους θρήνου ή σεξ) κ περνώντας ο αγαπημένος μου αδελφός , με πάτησε με όλο του το βάρος!!!!.... (Αχ ένα μωρό....που βρέθηκε εδώ αυτο????!!!!!)
10)Το τραγούδι που έχω ακούσει τις περισσότερες φορές στην ζωή μου και ζωντανό κ σε κονσέρβα (λόγω αρεσκείας, κ όχι κατα λάθος) ειναι το "Αχάριστη" του Τσιτσάνη....
11)Τα έργα που έχω δει περι τις 20 φορές το καθένα - σε βάθος ετών- είναι 2 : "All that Jazz"(βιογραφικό musical του Bob Fossie και το The Hunger - Βαμπιρικό με Κατριν Ντενέβ και Ντειβιντ Μπαουι,μωρά)
12)Γεννήθηκα με μελί μαλλί κ μπουκλες δαχτυλιδια.... μέχρι που η μαμά μου είχε την φαεινή ιδέα να με κουρέψει (2 μηνών) (ουδέποτε ξανάδαμε μπούκλα στην οικογένεια).
13)Με χαρακτηρίζει η υπερβολή επειδή θεωρώ οτι η ζωή δεν έχει πλάκα....χωρίς αυτήν.
14)Οι τανίες φαντασίας , βαμπιρικά, περιπέτεια, πρώην κόμικ κοκ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΟΥ. (Μισώ τα κοινωνικά εργα).
15)Ο χορός ειναι η αδυναμία μου, καθώς πιστέυω οτι εχει την δυνατότητα με τρόπο μαγικό
να σπάει πάγους, να διασκεδάζει μέχρι γέλων -δακρύου ακόμα κ τους absolut beginners, να φτιάχνει κορμί, να ελαφρύνει την καρδιά κ το μυαλό από περιττά βάρη και το κυριότερο? Μαθαίνει στον άντρα να είναι ΑΝΤΡΑΣ, κ στην γυναίκα... ΘΥΛΗΚΟ!
Αν με διαβάσετε, ελπίζω να χαμογελάτε τώρα....
αυτά ειναι μερικά από τα μυριάδες άχρηστα πράγματα που ειναι πολύ ωράιο να γνωρίζουμε για τον άλλον.... έτσι γιατι κάτι τέτοια ορίζουν την ομορφιά της διαφορετικότητάς μας.
ΘΑ ΧΑΡΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ Κ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.......μεχρι τότε, σας φιλώ γλυκα κοντρ λα μουρ!

5 σχόλια:

  1. ΟΗΟΗΟΟΟΟ! MILLE MERCI MONSIUER, MILLE MERCI!
    FEEL FREE TO EXPRESS YOUR SELF IN HERE ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλάτι (και λεμόνι και ξίδι) οι δικές μου αγάπες. Τα άλλα συζητιούνται... Ως μωρό δεν με πάτησε κανείς... Τώρα κάποτε που κυλιόμουν στο πάτωμα (κατά το σεξ) με πάτησαν αλλά ...όχι στο δάχτυλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. amita motion: θέλω και part 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή